Previous Article Next Article Ett trött blogginlägg
Posted in Tips

Ett trött blogginlägg

Ett trött blogginlägg Posted on oktober 9, 2016

Min flickvän ville se Entourage-filmen igår. Det är en rulle som jag undvikit som pesten. Ja jag är negativt inställd helt klart. Det kanske låter konstigt med tanke på att jag anser att Entourage är en av de bästa TV-serierna som någonsin gjorts. Men jag tror att serien skulle ha tjänat på att dö och att ingen film kan addera någonting till Entourage. Men det är ju den där bedrövliga Mark Wahlberg som drar i trådarna och mitt förtroende för den mannan är lika med noll just nu. Entourage gjorde dundersuccé och det var verkligen en bra serie. Många älskar verkligen Entourage och för mig är det helt säkert att den här filmen kommer att tjäna pengar för studion.Grejen med att jag är så pessimistisk mot Entourage-filmen är att jag inte tror på formatet. Entourage funkade perfekt som TV-serie med en massa cliffhangers och en massa kändisar som gjorde så kallade cameos. Jag tror att det blir alldeles för mycket att trycka in allt som gjorde Entourage bra i en långfilm. Jag har också sett trailern och den har bekräftat mina farhågor. Det är en grötig trailer med en drös kändisar som ska slåss om utrymme i filmen. Sedan ska man väva in alla karaktärerna och jag fattar inte hur man ska få ihop det. Det kommer inte gå utan man måste givetvis negligera flera väsentliga delas av den gamla schyssta serien. Man får hoppas att de utelämnar ”rätt” delar och att det ändå blir en rätt så bra film. Men jag är pessimistisk tills vidare i alla fall.Jag håller också på att försöka designa om onlinebingohouse.com en aning. Jag håller på med att försöka få till en annorlunda header-bild. Grejen är att jag knappast är världsbäst på bildredigering. Just nu har jag bara Paint men funderar på att skaffa PhotoShop. Jag är dock rädd för att det är alldeles för svårt för mig. Jag har aldrig varit vidare duktig på att lära mig nya program. Fler av mina kompisar som har PhotoShop säger också att det är ett sjukt bra program, men att det tar lång tid att bli bra på det. Jag vet inte om jag har tålamodet att bli bra faktiskt.Problemet är alltjämt att jag är så dåliga på att redigera bilder. Tråkigt nog verkar ingen vara jättesugen på att hjälpa mig att fixa en schysst bild heller. Det finns dock ett ställe som jag funderar på att testa, nämligen fiverr.com. Det är en intressant sajt där man betalar folk 5 dollar för att folk hjälper en med olika grejer. Det är inte bara bildredigering utan kan vara vad som helst. Jag har sett några användare som annonserat ut sina tjänster för 5 dollar och som verkar vara löjligt duktiga. De har olika portfolios med gamla jobb som de gjort för andra människor och att döma utifrån det kan det lätt vara värt 5 dollar.Så vi får se. Kanske ska jag försöka mig på PhotoShop en gång och om det inte fungerar så lär det bli att jag provar fiverr.com. Det är ju ändå inte så mycket pengar som det handlar om.